Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Sanitair & loodgieterij

Loodgieterij en Sanitaire Diensten in de buurt

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in de buurt? T.I.V. staat voor u klaar met gespecialiseerde diensten in loodgieterij, evenals aanleg en onderhoud van sanitair, waterleidingen en rioleringen. Ons team van vakspecialisten helpt u graag met het installeren en onderhouden van diverse sanitaire voorzieningen. Ontdek hoe wij bij T.I.V. de betekenis van sanitair hoog in het vaandel dragen.

Het belang van Sanitair: Wat houdt het in?

Wellicht heeft u nooit echt stilgestaan bij de betekenis van “sanitair”. Bij T.I.V. leggen we het graag aan u uit. Sanitair omvat alle apparatuur in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche en andere delen van een woning die te maken hebben met watervoorziening. Dit omvat zelfs zaken als mobiele toiletten en stranddouches. Sanitaire voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het behoud van persoonlijke hygiëne. Wij staan ook klaar om eventuele waterlekkages of rioleringsproblemen snel en efficiënt op te lossen.

Professionele loodgieters voor nieuwbouw en renovatie

Of u nu een gloednieuw huis bouwt of uw bestaande woning renoveert, het correct installeren van sanitair is van essentieel belang. Bij T.I.V. streven we ernaar om een totaaloplossing te bieden die perfect past bij uw specifieke woon- of bedrijfssituatie. We zorgen ervoor dat al uw sanitair perfect functioneert en voldoet aan de hoogste standaarden.

Vind uw betrouwbare loodgieter in de buurt

T.I.V. heeft ervaren loodgieters in diverse steden, waaronder in Aartselaar, Boechout, Duffel, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel en Rumst. Wilt u weten wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en ontdek de uitgebreide mogelijkheden en services die wij bieden.