Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Sanitair & loodgieterij

Bent u op zoek naar een loodgieter in de buurt?

Voor een loodgieter in de buurt moet je bij T.I.V. zijn. Daarnaast zorgen we onder andere ook voor de aanleg en het onderhoud van sanitair, waterleidingen en rioleringen. We zijn vakspecialist als het gaat om loodgieterij en we helpen u graag bij het aanleggen en het onderhouden van uw sanitair. Een sanitair betekenis geven wij je graag mee!

Sanitair betekenis: T.I.V. helpt u!

Sanitair betekenis is iets wat we niet zo snel vragen of opzoeken. Maar weet u precies wat het begrip ‘sanitair’ inhoudt? We leggen het nog even snel voor je uit. Sanitair zijn alle artikelen in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche en andere plekken in de woning die gerelateerd zijn aan water. Zo is bijvoorbeeld een mobiele toilet of een stranddouche ook onderdeel van sanitair. Sanitair heeft betekenis om de verzorging van het menselijk lichaam te onderhouden. Daarnaast staan wij ook voor u klaar bij het aanleggen en onderhouden van uw sanitair. Ook als u te kampen heeft met een lek in uw waterleiding of riolering, zijn wij u graag van dienst.

Loodgieter in de buurt voor nieuwbouw of renovatie:

Heb jij een nieuwbouw of wil je je bestaande woning renoveren? Alles wat tijdens de nieuwbouw of tijdens een renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer en op het toilet, heeft als doel het menselijk lichaam te verzorgen. De sanitair betekenis komt hier dan ook weer in terug. Dit alles valt onder het begrip ‘sanitair’. T.I.V. is dé specialist die u voorziet van een totaaloplossing. Deze totaaloplossing past perfect bij uw thuissituatie of de situatie binnen uw bedrijf. 

Vindt uw loodgieter in de buurt:

T.I.V. heeft loodgieters in Kontich, Aartselaar, Boechout, Duffel, Edegem, Hove, Lint, Mortsel en Rumst. Ben jij benieuwd wat de loodgieter in de buurt van uw woning of bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Laat je informeren door de vele verschillende mogelijkheden en services die wij u kunnen leveren.