Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Boechout

✓Snelle service
✓Meer dan 35 jaar ervaring
24/7 bereikbaar

Heeft u dringend iemand nodig voor uw sanitair of loodgieterij? Luc Verelst van T.I.V. staat graag voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in technische installaties helpt hij u verder als loodgieter in Boechout.

Contacteer ons als loodgieter nabij Boechout via het telefoonnummer 03 458 13 59 of via mail op info@tive.be. Wij zorgen er dan voor dat als uw werken snel en efficiënt worden uitgevoerd. Zo kan u voortaan verder zonder enige sanitaire hinder. Ook op andere locaties zoals in Duffel kunt u rekenen op onze diensten.

Onze diensten

T.I.V. niet alleen gespecialiseerd in loodgieterij, ook in het repareren en installeren van verwarmingen, koelingen, airconditioning en ventilatiesystemen zijn we volledig thuis.

-Ventilatie:
Vragen over de luchtvochtigheid van uw gebouw of woning? Wij leveren gepast advies en helpen u daarbij ook met de installatie van uw nieuw ventilatiesysteem.

-Verwarming:
Wij helpen u graag bij de reparatie of vervanging van uw huidige verwarming of de installatie van nieuwe verwarmingen. Ook voor advies over uw verwarmingssysteem kan u bij Luc Verelst van T.I.V. terecht. Dus neem gerust contact met ons op voor vragen over uw centrale verwarming!

-Airco:
Heeft u nood aan extra verkoeling in uw woning? Dan is het plaatsen van een airco zeker een aanrader. De installatie van deze airconditioning is natuurlijk wel een hele klus. Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren voor deze klus. Wij staan met een heel team aan gediplomeerde installateurs voor u klaar!

-Sanitair en loodgieterij:
Als het om loodgieterij gaat, ben je bij T.I.V. aan het juiste adres. Als loodgieter nabij Boechout helpen wij u verder bij het aanleggen en onderhouden van uw sanitair.

Nummer 1 Remko verdeler in België

T.I.V. is de nummer 1 Remko verdeler in België. Zo verzorgen we de volledige installatie van deze systemen voor u op een professionele manier. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring binnen het vak en bieden wij totaaloplossingen voor u. Daarbij opereren we telkens met de hoogste kwaliteit.

Contacteer ons

T.I.V. staat 24 op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar. Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren bij al uw sanitaire taken of loodgieterij. Dit kan u gemakkelijk doen door te bellen naar het nummer 03 458 13 59 een mail te sturen naar info@tive.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en zorgen ervoor dat uw taken steeds efficiënt worden uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel.

Contact