Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Boechout

✓Snelle service
✓Meer dan 35 jaar ervaring
24/7 bereikbaar

Met meer dan 35 jaar ervaring staat Luc Verelst van T.I.V. altijd voor u klaar als het gaat om dringende sanitaire of loodgieter klusjes in Boechout. U kunt ons bereiken via telefoon op 03 458 13 59 of per e-mail op info@tive.be. Wij zorgen ervoor dat uw werk snel en efficiënt wordt afgehandeld, zodat u zonder verdere sanitaire hinder verder kunt. Onze diensten strekken zich ook uit naar nabijgelegen gebieden zoals Duffel en Edegem.

Onze uitgebreide diensten in Boechout

T.I.V. is gespecialiseerd in diverse aspecten van loodgieterij, inclusief reparatie en installatie van verwarmings-, koelings-, airconditioning- en ventilatiesystemen.

– Ventilatie: Voor vragen over luchtvochtigheid bieden wij passend advies en helpen wij u bij de installatie van een nieuw ventilatiesysteem.

– Verwarming: Of het nu gaat om reparatie, vervanging of advies, wij staan voor u klaar met onze expertise in verwarmingssystemen.

– Airconditioning: Wij bieden professionele installatie van airconditioning en hebben een toegewijd team van gediplomeerde installateurs.

Sanitair en Loodgieterij: Bij T.I.V. zorgen we voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair met de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Uw Nummer 1 Remko Dealer in België

Naast een loodgieter in Boechout, is T.I.V. ook Remko-dealer in België. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden we complete installatie van deze systemen met de hoogste kwaliteitsnormen. Ons team staat altijd klaar met professioneel advies en kwalitatieve oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Contacteer T.I.V. voor een loodgieter in Boechout

Bij T.I.V. staan we 24/7 voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een loodgieter in Boechout of andere sanitaire klusjes. U kunt ons gemakkelijk bereiken via 03 458 13 59 of door een e-mail te sturen naar info@tive.be. Kwaliteit is onze topprioriteit, dus we zorgen altijd voor efficiënte en hoogwaardige dienstverlening.

Contact