Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Edegem

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter regio Edegem? TIV, de installatiespecialist in de regio, staat voor u klaar. Voor zowel grote als kleine loodgietersklussen en sanitaire problemen bieden wij snelle en efficiënte oplossingen. In geval van spoed zijn wij 24/7 beschikbaar. U kunt ons bereiken via telefoon op 03 458 13 59 of via e-mail op info@tive.be.

Diensten van onze loodgieter regio Edegem

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse diensten, waaronder:

– Verwarming: Of u nu een nieuwe installatie nodig heeft of uw bestaande verwarming moet laten repareren, wij staan voor u klaar met passend advies en op maat gemaakte oplossingen.

– Ventilatie: Ontdek de verschillende ventilatiemogelijkheden die wij bieden, zoals natuurlijke ventilatie, mechanische systemen, vraaggestuurde mechanische ventilatie en balansventilatie. Laat ons uw wensen en budget vertalen naar de beste optie voor uw situatie.

– Airconditioning: Wij verzorgen zowel bij particulieren als bedrijven de installatie van airconditioning, zodat u de temperatuur volledig naar wens kunt regelen. Vraag vrijblijvend advies en een op maat gemaakte offerte aan.

– Loodgietersklussen: Van kleine reparaties tot het aanleggen van nieuwe rioleringen, onze loodgieter in Edegem staat voor u klaar om alle loodgietersproblemen aan te pakken.

– Hernieuwbare energie: Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en gespecialiseerd in het installeren van hernieuwbare energiebronnen, zoals warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek over groene energieoplossingen.

Uw loodgieter in Edegem als erkende Remko Dealer

Als erkende dealer van Remko, een toonaangevend kwaliteitsmerk voor luchtverwarming, luchtkoeling, waterkoelers, waterpompen en meer, werken wij met gediplomeerde installateurs. Bij al onze diensten kunt u rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Nieuw geïnstalleerde apparatuur van TIV gaat jarenlang mee! Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw klusjes voor onze loodgieter uit Edegem. Ook op andere locaties zoals in Hove en Kontich staan we voor u klaar!

Contact