Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Op zoek naar een loodgieter in de buurt van Edegem? 

Heeft u een sanitair probleem? Zijn uw toestellen aan vervanging toe en wilt u er nieuwe laten installeren? Dan kan u beroep doen op TIV, dé installatie specialist in de buurt van Edegem. Ook voor kleinere loodgieter klusjes kan u ons contacteren. Voor spoedinterventies staan wij 24/7 voor u klaar. Contacteer ons telefonisch op het nummer  03 458 13 59 of via mail op info@tive.be

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de sector. Naast dringende loodgieterij zaken en sanitaire installaties kan u op ons rekenen voor volgende zaken:

Verwarming

Is uw bestaande verwarming stuk? Of wilt u om een andere reden een nieuwe verwarmingsinstallatie laten installeren? Dan helpen wij u met veel plezier verder. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen op basis van uw wensen een voorstel op. 

Ventilatie

Ook op vlak van ventilatie kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden. Onze loodgieter in de buurt van Edegem is gespecialiseerd in verschillende ventilatiesystemen: natuurlijke ventilatie, mechanische systemen, vraaggestuurde mechanische en balansventilatie. Op basis van uw wensen en budget geven wij u advies. Elk ventilatiesysteem heeft zo zijn voordelen. 

Airco

Naast ventilatie en verwarming is airco installatie ook een belangrijke dienst van TIV. Zowel bij particulieren als bedrijven zorgen wij ervoor dat de temperatuur helemaal geregeld kan worden naar wens. U kan vrijblijvend advies en een offerte op maat aanvragen. 

Loodgieterij klussen

Naast grote installaties is onze loodgieter nabij Edegem natuurlijk ook gespecialiseerd in kleinere klussen. Heeft u een lek? Is het tijd om een nieuwe riolering aan te leggen? We bekijken het probleem en lossen het van aan de basis op. 

Hernieuwbare energie

Vandaag de dag worden hernieuwbare energiebronnen belangrijker en populairder. Wij volgen de nieuwe trends op en zijn onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers. Benieuwd wat onze loodgieter in de buurt van Edegem voor u kunnen betekenen op vlak van groene energie? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek! 

Wij zijn erkend dealer van Remko, hét kwaliteitsmerk van luchtverwarming, luchtkoeling, waterkoelers, waterpompen, …Wij werken met gediplomeerde installateurs waardoor u bij al onze diensten kan rekenen op een kwalitatieve installatie. Nieuw geïnstalleerde toestellen van TIV gaan nog jaren mee!

Contact