Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

TIV: Uw Remko verdeler van België

Maak kennis met TIV, een technisch installatiebedrijf dat uw dealer is van de Remko productenlijn in België. Op een professionele manier installeren wij uw airco, centrale verwarming, ventilatie of sanitair. Met producten van Remko, of eenders welke bekendere merken. Met meer dan 35 jaar ervaring en een team van gediplomeerde installateurs kunnen wij u diverse totaaloplossingen bieden. Wij maken steeds gebruik van de allerbeste materialen, zo bent u zeker van een hoogstaande kwaliteit.

Remko reeks RKL, MKT, EST, CLK, …

TIV is uw verdeler van Remko producten in België. Deze producten zijn innovatief en zijn geproduceerd rekening houdend met de strengste kwaliteitscontroles. U kan een keuze maken uit verschillende producten:

  • Remko EM;
  • Remko ELT;
  • Remko PGM;
  • Remko EST;
  • Remko ATK,;
  • Remko ATK,;
  • Remko CLK,;

Wilt u kennis maken met deze producten en de voordelen ervan ontdekken? Wij delen graag onze ervaringen met u!

Kwalitatieve Remko materialen

TIV kan zich onderscheiden van de concurrentie door het brede aanbod aan Remko producten. Dit zijn innovatieve producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Zo kan u kiezen voor de Remko airco , de Remko rkl of de Remko mkt . Dit zijn stuk voor stuk duurzame airconditioners. Wij staan in voor de verkoop, installatie en onderhoud van deze producten. Aarzel dus niet als u uw airco door ons wilt laten plaatsen en neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met al uw specifieke vragen of wensen!

Snelle service

Het TIV staat gekend om zijn snelle service in en rond Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Op zoek naar een degelijk installatiebedrijf voor het plaatsen van uw airco? Vraag dan een offerte aan bij TIV. Wij zorgen voor een goede service tegen een scherpe prijs!

Vraag een offerte aan voor uw Remko airco

Een kwaliteitsvolle airco laten installeren? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. De medewerkers van TIV beschikken over een jarenlange ervaring en delen dit graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact