Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Hove

Op zoek naar een uitstekende loodgieter regio Hove? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om installatie, reparatie of renovatie, wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing voor al uw loodgieterij projecten. Met 24/7 beschikbaarheid staan wij altijd paraat om u te helpen. Als de toonaangevende verdeler van het gerenommeerde merk Remko in België garanderen wij topkwaliteit en leveren wij nauwkeurig en professioneel werk af.

Zo gaan wij te werk:

Bij het renoveren of aanleggen van uw woning kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning. Naast loodgieterij bieden wij ook uitgebreide diensten op het gebied van sanitair en verwarming. Ons zorgvuldige werk begint met het verstrekken van gedegen informatie en advies voorafgaand aan het project, zodat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden die bij uw behoeften passen. Ook op andere locaties zoals in Kontich en Lint staan we voor u klaar.

Professionele ventilatie en airconditioning

Een goede ventilatie is van essentieel belang in elke woning. Als Remko-distributeur bieden wij een breed scala aan ventilatiesystemen, waaronder mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, vraaggestuurde mechanische ventilatie en balansventilatie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het installeren van koeling en airconditioning. Ons team staat klaar om te helpen, of het nu gaat om het regelen van de temperatuur in uw huis of het installeren van bouwdrogers en ontvochtigers voor zwembaden en koelcellen.

Contacteer ons voor een loodgieter in Hove

Bij ons staat kwaliteit voorop. We werken met hoogwaardige materialen en al onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben de benodigde diploma’s. We streven naar uitmuntendheid in service en uitvoering. Heeft u een loodgieter regio Hove nodig of heeft u interesse in onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon: 03 458 13 59 of via e-mail: info@tive.be. Wij garanderen een snelle, efficiënte en nette uitvoering van al onze werkzaamheden, zodat u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervindt.

Contact