Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter nabij Hove

24/7 staan wij voor u klaar
✓Meer dan 35 jaar ervaring
✓Een antwoord op al uw vragen rond verwarming

Bent u op zoek naar een top loodgieter nabij Hove? Dan hebben wij goed nieuws. De loodgieter nabij Hove staat altijd voor u klaar. Voor elk loodgieterij project zijn wij de oplossing. Zo zorgen wij niet alleen voor de installatie en de uitvoering, ook helpen wij u graag verder met een reparatie die u bijvoorbeeld zelf niet kan uitvoeren. De loodgieter in de buurt van Hove zorgt ervoor dat u klusjes snel en efficiënt geklaard zijn. De loodgieter in de buurt van Hove staat 24 op 24 en 7 op 7 voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende diensten en onderhoudswerken. Zo zijn wij nummer 1 verdeler van het merk Remko in België, wij verzekeren al onze klanten dus een uitstekende kwaliteit. Met jarenlange ervaring werken wij steeds professioneel en zorgvuldig. De loodgieter in de buurt van Hove zorgt er dan ook voor dat alles netjes wordt afgeleverd.

Loodgieter en sanitair in Hove

Hebt u net een eigen huis gekocht en wilt nu nog enkele dingen verbouwen, of hebt u een nieuwbouw gekocht en moet er nog alles aangelegd worden? Dan is de loodgieter in de buurt van Hove de persoon die u vast en zeker kunt gebruiken wanneer er iets gerenoveerd of aangelegd moet worden. T.I.V. werkt alles van a tot z uit. Niet alleen loodgieterij, maar ook alles rond sanitair, wij beantwoorden u vragen met plezier en voorzien altijd een oplossing. Ook alles wat te maken heeft met verwarming is voor ons dagelijkse kost. Bovendien gaat de loodgieter in de buurt van Hove zorgvuldig te werk. Voor de start van het project voorzien wij u steeds de juiste informatie en het advies dat u nodig heeft. Wij bieden u verschillende opties aan. Een nieuw verwarmingssysteem, een reparatie, wij kunnen het allemaal!

Een goede ventilatie

Tegenwoordig is ventileren erg belangrijk. Ook voor een goede ventilatie kan de loodgieter in de buurt van Hove u verder helpen. Doordat wij verdeler zijn van Remko hebben wij een zeer ruim aanbod aan allerlei soorten systemen. Denk maar een mechanische ventilatie, een natuurlijke ventilatie, een vraaggestuurde mechanische ventilatie of een balansventilatie. Wij kijken waar u voorkeuren liggen en welk systeem bij u past. Ook is de loodgieter nabij Hove gespecialiseerd in het installeren van koeling en airco. Wij zijn de loodgieters die je voorzien van een bouwdroger en ontvochtiger. De ontvochtiger kan gebruikt worden voor een zwembad of een vries- en koelcel. Ook wanneer u de temperatuur in uw woonst niet goed geregeld krijgt helpen wij u graag!

Contacteer de loodgieter nabij Hove

De loodgieter in de buurt van Hove vindt kwaliteit erg belangrijk. Wij gebruiken uitermate kwalitatieve materialen en zorgen voor een uitstekende service. Ook hebben al onze installateurs de gepaste certificaten en diploma’s. Wij bieden u de allerbeste service. Interesse in een van onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met de loodgieter in de buurt van Hove. U kan ons bereiken via het telefoonnummer: 03 458 13 59 of via het mailadres info@tive.be. Wij zorgen er bovendien voor dat al de werken snel, efficiënt en netjes uitgevoerd worden, zo ondervindt u gelukkig weinig hinder van de werken. 

Contact