Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Mortsel

Is het tijd om uw sanitair te vervangen? De vakmannen van T.I.V. lossen alle sanitaire problemen op. Zowel voor renovaties als nieuwe installaties kan u beroep doen op ons. Neem contact op als u een loodgieter in Mortsel nodig heeft. Zowel met kleine installaties als dringende reparaties kunnen wij u helpen. 24/7 staat ons ervaren team voor u paraat. U kan ons bereiken via ons e-mailadres info@tive.be of telefonisch op het nummer 03 458 19 59.

De verschillende specialiteiten onze loodgieter nabij Mortsel

T.I.V. staat bekend om zijn snelle, professionele service en kwalitatieve technische installaties. Alle werken voeren wij snel en efficiënt uit waardoor u geen last van de werken ondervindt.

Wij zijn gespecialiseerd in badkamers en sanitair, maar ook voor andere loodgieterij problemen in de buurt van Mortsel kan u bij ons terecht:

  • centrale verwarming
  • ventilatie
  • airco en koeling
  • hernieuwbare energie: warmtepomp, zonnepanelen voor boilers, zonneboilers en elektriciteit

Onze vakmannen hebben meer dan 35 jaar ervaring en werken uitsluitend met kwalitatief materiaal. Wij werken met erkende en gediplomeerde installateurs van het kwaliteitsmerk Remko. Wij garanderen u elke keer opnieuw de perfecte kwalitatieve service die u nodig heeft. U krijgt één installateur als aanspreekpunt die u van A tot Z doorheen heel het project begeleidt. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen en komt u nooit voor verrassingen te staan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk tussen onze referenties onze verschillende tevreden opdrachtgevers.

Contacteer onze loodgieter nabij Mortsel voor een gratis offerte

Doe beroep op de expertise van T.I.V. als u een loodgieter Mortsel nodig heeft. Samen kiezen we de beste oplossing voor uw huis. Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of zit u met een ander probleem waar wij u als loodgieter in de buurt van Mortsel mee kunnen helpen? Contacteer ons dan via het contactformulier op de website, telefonisch op het nummer 03 458 13 59 of per mail via info@tive.be.

Contact