Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Mortsel

Is uw sanitair toe aan vervanging? De vakmannen van T.I.V. lossen al uw sanitaire problemen op, of het nu gaat om renovaties of nieuwe installaties. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken via info@tive.be of telefonisch op 03 458 19 59 voor alle installaties en dringende reparaties die u nodig heeft van een loodgieter in Mortsel.

Onze diensten in de buurt van Mortsel

T.I.V. staat bekend om zijn snelle, professionele service en hoogwaardige technische installaties. Onze specialiteiten omvatten niet alleen badkamers en sanitair, maar ook andere loodgieterswerkzaamheden, waaronder:

– Centrale verwarming
– Ventilatie
– Airco en koeling
– Hernieuwbare energie zoals warmtepompen, zonnepanelen voor boilers en zonneboilers

Onze vakmensen met meer dan 35 jaar ervaring werken alleen met kwalitatief materiaal en zijn erkende en gediplomeerde installateurs van het gerenommeerde merk Remko. U krijgt één installateur als aanspreekpunt die u begeleidt van begin tot eind, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk onze referenties en ontdek hoe tevreden onze opdrachtgevers zijn. Ook op andere locaties zoals in Rumst en Aartselaar staan we voor u klaar.

Contacteer ons vandaag nog voor een loodgieter in Mortsel

Maak gebruik van de expertise van T.I.V. voor al uw behoeften voor de loodgieter in Mortsel. Samen kiezen we de beste oplossing voor uw huis. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u een ander probleem waarbij we u kunnen helpen? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website, telefonisch op 03 458 13 59, of per e-mail via info@tive.be. We staan klaar om u te helpen.

Contact