Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Over ons

Bent u op zoek naar een specialist in technische installaties die u een totaaloplossing kan bieden? Dan bent u bij T.I.V. aan het juiste adres. T.I.V. werd 13 jaar geleden opgericht door Luc Verelst, na een ervaringsperiode van 17 jaar met aannemers, architecten, bouwheren en fabrikanten. In de voorbije jaren heeft het T.I.V.-team, bestaande uit drie specialisten, in uiteenlopende expertisegebieden ervaring opgedaan en een zeer tevreden klantenbestand opgebouwd. Dit maakt T.I.V. tot dé allround techniekspecialist beschikkend over erkende attesten in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.

De techniek evolueert constant. Dat maakt het vak van technisch specialist niet altijd gemakkelijk, maar is voor Luc Verelst en zijn medewerkers juist één van de interessantste aspecten aan de branche. T.I.V. hecht daarom veel waarde aan het continu bijspijkeren van kennis en kunde middels scholing, vakbladen en diverse andere methoden.

T.I.V. is bovendien uw importeur en verdeler van REMKO, dé klantgerichte systeemaanbieder in de technische markt. Voor de aanschaf en het laten aanleggen, instellen, onderhouden en herstellen van REMKO-producten moet u absoluut bij T.I.V. zijn.