Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Rumst

Als u een betrouwbare loodgieter in Rumst nodig heeft, staat T.I.V. klaar om u te helpen bij al uw loodgieter projecten. Of u nu een installatie nodig heeft of een dringende reparatie, u kunt bij T.I.V. terecht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze erkende installateurs van het merk Remko zorgen voor uitstekende kwaliteit, ondersteund door meer dan 35 jaar ervaring. Onze vakmensen werken professioneel en zorgvuldig, zodat alles perfect wordt afgeleverd.

Sanitaire diensten en loodgieter in Rumst

Of u nu bezig bent met een verbouwing of een nieuwbouw, onze loodgieter in Rumst kan u helpen bij de planning en uitvoering. We behandelen niet alleen sanitair, maar ook alles wat te maken heeft met verwarming. We bieden advies en oplossingen voor zowel bestaande verwarmingssystemen als nieuwe installaties.

Ventilatie en klimaatbeheersing

Een goede ventilatie is essentieel, en wij bieden een breed scala aan systemen, waaronder natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, vraaggestuurde mechanische ventilatie en balansventilatie. Onze expertise strekt zich ook uit tot airconditioning en koeling, waarbij we bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden en vries- en koelcellen installeren. Als u problemen heeft met de temperatuurregeling in uw huis, staan we klaar om u te helpen.

Ook is T.I.V. een erkende verdeler van Remko-producten. Remko is een merk dat producten aanbiedt zoals airco, verwarming, warmteblazers, waterkoelers, bouwdrogers en nog meer.
We verzorgen de complete installatie van de systemen. Bij verdere vragen helpen wij u met alle plezier verder.

Neem vandaag nog contact op met onze loodgieter uit Rumst

Kwaliteit is onze prioriteit. Onze erkende installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten, en we gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen om een uitstekende service te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer: 03 458 13 59 of stuur een e-mail naar info@tive.be. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden snel, efficiënt en netjes worden uitgevoerd, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Ook op andere locaties zoals in Aartselaar en Boechout staan we voor u klaar. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Contact