Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Kontich

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Kontich? Wij bieden zowel installatie als snelle reparaties, met een 24/7 wachtdienst voor dringende gevallen. U kunt ons altijd bereiken via info@tive.be of per telefoon: 03 458 13 59.

Uitgebreide diensten voor loodgieter in Kontich

Wij staan niet alleen paraat voor noodsituaties, maar bieden ook een scala aan diensten voor loodgieter in Kontich. Met meer dan 35 jaar ervaring leveren wij kwaliteitswerk voor diverse behoeften, waaronder:

1. Ventilatiesystemen: Wij zijn gespecialiseerd in verschillende ventilatiesystemen, inclusief natuurlijke, mechanische, vraaggestuurde mechanische en balansventilatie. Ons team helpt u de juiste optie te kiezen voor uw huis.

2. Verwarming services: Of het nu gaat om reparatie van bestaande systemen of installatie van nieuwe verwarming, wij bieden advies en diverse opties die aansluiten bij uw behoeften.

3. Airco en koeling installatie: Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij zorgen voor de installatie van airconditioning en koelsystemen. We zijn ook gespecialiseerd in bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden, en vries- en koelcellen. Neem vrijblijvend advies in overweging.

Of het nu gaat om rioleringswerkzaamheden, installatie van waterleidingen of sanitair, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze diensten omvatten ook lekdetectie, caloriemeter installatie, tankcontroles en EPC-certificering.

Duurzame energie opties met erkende loodgieters in Kontich

Naast traditionele loodgietersdiensten streven we ook naar duurzame energieoplossingen. Ons team installeert warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen voor boilers en PV-zonnepanelen voor elektriciteit. Ontdek de mogelijkheden die we bieden voor groenere energie.

Neem contact op voor een loodgieter uit Kontich

Met de juiste erkenningen en getraind personeel bieden wij gegarandeerde kwaliteit en service. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte. Onze efficiënte medewerkers zorgen voor een snelle en probleemloze afhandeling van de werkzaamheden, zodat u minimale overlast ervaart. Ook op andere locaties zoals in Lint en Mortsel staan we voor u klaar.

Contact