Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Een loodgieter in Kontich nodig?

Als u een loodgieter in Kontich zoekt, staan wij klaar. Zowel voor de installatie als voor dringende reparaties hebben wij de oplossing. Wij beschikken ook over een 24/7 wachtdienst. U kunt ons altijd contacteren via ons mailadres info@tive.be of per telefoon: 03 458 13 59.

Een loodgieter in Kontich: verschillende diensten

Wij zijn er niet alleen om dringende zaken aan te pakken. U kunt bij ons terecht voor al uw loodgieterij projecten in Kontich. Wij zijn erkend dealer van het kwaliteitsmerk Remko en werken met gediplomeerde installateurs. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en verzorgen uiteenlopende werken:

Ventilatie: door uw loodgieter in Kontich

Wij zijn gespecialiseerd in diverse systemen: natuurlijke, mechanische, vraaggestuurde mechanische en balansventilatie. Samen met u bekijken wij wat de mogelijkheden voor uw huis zijn.

Verwarming: door uw loodgieter in Kontich

Of u nu uw bestaande verwarming moet laten repareren, of u wilt een nieuw verwarmingssysteem installeren, wij geven u van bij het begin raad voor uw project. Er zijn verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Airco en koeling: door uw loodgieter in Konitch

Als loodgieter in Kontich installeren wij zowel airco als koeling. Of u nu particulier bent of een bedrijf, wij zorgen dat de temperatuur in uw gebouw volledig kan geregeld worden zoals u dat wenst. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de installatie van bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden, vries- en koelcellen. Vraag vrijblijvend advies.

Loodgieterij in Kontich en sanitair

Wij leveren kwaliteitswerk in loodgieterij in Kontich en sanitair. Het aanleggen van riolering en het installeren van waterleidingen en sanitair is één van onze specialiteiten. Zowel voor uw nieuwbouw als voor uw renovaties bieden wij de gepaste oplossing. Wij bekijken wat uw plannen zijn en werken ze van A tot Z voor u uit.

Onze andere activiteiten

Wij zijn ook werkzaam in een aantal andere domeinen. Zo plaatsen wij caloriemeters voor het controleren van het verbruik bij verschillende afnemers. Wij doen aan lekdetectie door middel van een camara-onderzoek. Wij doen controles van stookolie-tanks en reiken EPC certificaten uit. Hebt u nog andere zaken waar wij als loodgieter in Kontich u mee kunnen helpen? Contacteer ons en wij bespreken het graag met u.

Duurzame energie met een loodgieter in Kontich

Wij willen meegaan met de tijd en installeren hernieuwbare energiebronnen. Zo installeren wij voor u warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen voor boilers en PV zonnepanelen voor elektriciteit. Vraag uitgebreid inlichtingen en wij stellen u de mogelijkheden voor.

Erkende loodgieter in Kontich met de nodige attesten

Voor de uitvoering van onze werken hebben wij de nodige erkenningen en attesten. Wij werken uitsluitend met geschoold personeel. Zo kunt u altijd zeker zijn van de perfecte service en garanties.

Snel en efficiënt werk door uw loodgieter in Kontich

Contacteer ons en wij sturen u een uitgebreide offerte. Wij komen bij u langs op de afgesproken dag en uur en voeren de werken netjes en correct uit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze medewerkers werken snel en efficiënt zodat u zo weinig mogelijk last van de werken ondervindt.

Contact