Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Aartselaar bij u in de buurt

24/7 bereikbaar
Specialist in loodgieterij
✓Meer dan 35 jaar ervaring

Verschillende diensten

U kan bij ons terecht voor al uw loodgieterij projecten, zowel voor dringende zaken als voor loodgieterij onderhoudswerken nabij Aartselaar. Wij werken met erkende installateurs van het kwaliteitsmerk Remko. Onze vakmannen hebben meer dan 35jaar ervaring en voeren verschillende werken uit:

 • Loodgieterij in Aartselaar en sanitair
  Wij zijn specialist in loodgieterij regio Aartselaar en sanitair , zowel voor nieuwbouw als voor renovaties. Wij werken uw plannen uit van A tot Z.
 • Verwarming
  Wij bieden verschillende mogelijkheden aan en geven u van bij het begin raad voor uw project. Zowel bij de reparatie van uw bestaande verwarming als voor de installatie van een nieuw verwarmingssysteem kunnen wij u helpen.
 • Ventilatie
  Wij hebben een ruime keuze aan diverse systemen: natuurlijke, mechanische, vraaggestuurde mechanische en balansventilatie. Samen maken we de beste keuze voor uw huis.
 • Airco en koeling
  Onze loodgieter in de buurt van Aartselaar is gespecialiseerd in de installatie van airco en koeling. Zo bieden wij onder andere bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden en vries- en koelcellen aan. Onze specialisten regelen de temperatuur in uw gebouw volledig zoals u dat wenst.

Erkende loodgieter in Aartselaar

Al onze installateurs zijn gediplomeerd en beschikken over de nodige attesten. Op die manier verzekeren wij u de perfecte service die u nodig heeft. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwalitatief materiaal, doordat wij erkend dealer zijn van het kwaliteitsmerk Remko. Bij onze loodgieter nabij Aartselaar komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Ook op andere locaties zoals in Boechout kunt u rekenen op onze loodgieters. 

Loodgieter Aartselaar: neem contact met ons op!

Heeft u hulp nodig van een loodgieter in de buurt van Aartselaar? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Contacteer ons via ons mailadres info@tive.be of per telefoon: 03 458 13 59 en wij sturen u een uitgebreide offerte. Onze vakmannen werken snel en efficiënt zodat u zo weinig mogelijk last ondervindt van de werken. 

Contact