Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Aartselaar

Als u op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter in Aartselaar, staan wij altijd paraat om u te helpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de specialisten die u nodig heeft voor al uw loodgieterijprojecten. Wij werken met erkende installateurs van het gerenommeerde merk Remko, zodat u altijd kunt rekenen op hoogwaardige diensten en materialen. Ontdek hier welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren.

Onze diensten

T.I.V. is gespecialiseerd in zowel loodgieterij als sanitair in Aartselaar, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties. Onze uitgebreide diensten omvatten ook advies en installatie op het gebied van verwarming, met opties voor zowel reparaties van bestaande systemen als de installatie van nieuwe verwarmingssystemen. Daarnaast bieden we diverse ventilatiesystemen aan, waaronder natuurlijke, mechanische, vraaggestuurde mechanische en balansventilaties. Ons doel is om samen met u de beste oplossingen te vinden die perfect passen bij uw behoeften en wensen. Ook op andere locaties zoals in Boechout en Duffel staan we voor u klaar.

Koeling en klimaatbeheersing in Aartselaar

Onze loodgieter in Aartselaar is ook bedreven in de installatie van airconditioning en koelingssystemen. We leveren diverse opties, waaronder bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden en vries- en koelcellen, om ervoor te zorgen dat de temperatuurregeling in uw gebouw precies is zoals u dat wenst. Al onze installateurs zijn gediplomeerd en hebben de vereiste certificaten, wat betekent dat u kunt rekenen op een perfecte service zonder verrassingen. Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, dankzij onze erkenning als dealer van het kwaliteitsmerk Remko.

Neem contact op met onze loodgieter in Aartselaar

Heeft u dringend hulp nodig van een loodgieter regio Aartselaar? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@tive.be of telefonisch op 03 458 13 59. Wij zorgen ervoor dat al onze werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Contact