Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Verwarming

De verwarming van een ruimte is één van de grootste energievreters van een gebouw. Dit gegeven maakt het absoluut van belang om de juiste verwarming in een gebouw te laten aanleggen en dit systeem goed te laten onderhouden. T.I.V. is gespecialiseerd in de aanleg en het instellen, onderhouden en herstellen van verwarmingssystemen.

De vakkundige installateurs van T.I.V. hebben ruimschoots ervaring met CV ketels en verwarmingen. Zij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden als het gaat om het kiezen van de juiste verwarmingsketel, verwarmingstoestellen (vb. vloerverwarming en centrale verwarming) en brandstof. Met hernieuwbare energieën zoals de warmtepomp kan u een goed geïsoleerd gebouw verwarmen en voorzien van warm water. Zo bestaan er ook verwarmingen op aardgas, de meest gebruikte energiebron om de woning te verwarmen, en op stookolie of mazout; een fossiele brandstof in vloeibare vorm.

Niet alleen staat T.I.V. u bij in het aanleggen van een verwarmingssysteem. Ook helpen we u wanneer u een probleem heeft met uw CV. Werkt uw verwarming niet of niet naar behoren? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!