Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter Lint

Als u op zoek bent naar een loodgieter regio Lint, hoeft u niet verder te zoeken. Bij T.I.V. bieden we een uitgebreide service voor zowel installaties als dringende reparaties, en dit alles met een 24/7 beschikbaarheid. Contacteer ons op 034 58 13 59 en onze loodgieter uit Lint helpt u graag verder.

Diverse diensten voor uw gemak

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan werkzaamheden voor loodgieters regio Lint. Of het nu gaat om ventilatie, verwarming, airconditioning of koeling, wij staan voor u klaar met gespecialiseerde oplossingen die perfect bij uw behoeften passen. We begeleiden u graag bij elke stap van uw project, zodat u altijd de juiste keuzes maakt. Ook op andere locaties zoals in Mortsel en Rumst staan we voor u klaar.

Professionele sanitaire voorzieningen en loodgieter in Lint

Naast onze expertise in ventilatie, verwarming en koeling, zijn we ook gespecialiseerd in sanitair. Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of een renovatie, wij zorgen voor de aanleg van riolering en de installatie van waterleidingen. Ons team bestaat uit erkende professionals met meer dan 35 jaar ervaring, en we zijn trots op onze samenwerking met het gerenommeerde merk Remko, dat garant staat voor hoogwaardige materialen en een perfecte service. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons vandaag nog voor een loodgieter in Lint

Heeft u nog andere vragen of problemen waarbij u onze hulp nodig heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@tive.be of telefonisch op 03 458 13 59. Ons team staat klaar om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken en u een gedetailleerde offerte te sturen. Bij T.I.V. zorgen we ervoor dat al uw projecten netjes worden uitgevoerd, zonder onaangename verrassingen.

Contact