Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Bent u op zoek naar een loodgieter nabij Lint?

Heeft u een loodgieter in de buurt van Lint nodig? Dan bent u bij T.I.V. aan het juiste adres. Zowel voor installaties als dringende reparaties kan u bij ons terecht. Wij staan 24/7 voor u paraat.

Waarvoor kan u terecht bij onze loodgieter in de buurt van Lint?

Wij helpen u met al uw loodgieterij projecten nabij Lint, zowel grote als kleine zaken:

Ventilatie
Wij hebben een ruime keuze aan diverse systemen. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw huis.

Verwarming
Zowel voor een reparatie van uw bestaande verwarming als voor de installatie van een nieuw verwarmingssysteem kan u bij ons terecht. Wij begeleiden u doorheen heel uw project en helpen u met het maken van een keuze uit de verschillende mogelijkheden.

Airco en koeling
Wij zorgen ervoor dat de temperatuur van uw gebouw volledig geregeld kan worden zoals u dat wenst. Onze loodgieter nabij Lint installeert zowel airco als koeling. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van onder andere bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden, vries- en koelcellen.

Loodgieterij regio Lint en sanitair
Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties zijn wij gespecialiseerd in sanitair, het aanleggen van riolering en het installeren van waterleidingen.

Erkende loodgieter nabij Lint met de nodige attesten

Wij werken uitsluitend met geschoold personeel. Al onze installateurs zijn gediplomeerd en hebben meer dan 35 jaar ervaring. Wij zijn bovendien erkend dealer van het kwaliteitsmerk Remko. U kunt elke keer opnieuw rekenen op kwalitatief materiaal en een perfecte service. Onze loodgieters in de buurt van Lint werken netjes en correct zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op voor een snelle service

Zit u met een ander probleem waar wij, als loodgieter in de buurt van Lint, u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons contacteren via ons mailadres info@tive.be of per telefoon: 03 458 13 59. Wij bespreken met u de mogelijkheden en sturen een uitgebreide offerte op.

Contact