Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Loodgieter in de buurt van Duffel

Op zoek naar een goede loodgieter in de buurt van Duffel? Dan is de T.I.V. de partner die u zoekt bij al uw loodgieterij projecten. Op zoek naar iemand voor een installatie uit te voeren of een specialist die een dringende reparatie kan uitvoeren? Dan kan u bij T.i.V. loodgieter nabij Duffel terecht, en dat 24 op 24, 7 op 7. De loodgieter nabij Duffel kan u verder helpen met verschillende diensten, ook voor onderhoudswerken u bij ons terecht. Doordat wij werken met erkende installateurs van het merk Remko kunnen wij een uitstekende kwaliteit aanbieden aan al onze klanten. Bovendien hebben onze vakmannen reeds 35 jaar ervaring, ze werken professioneel en zorgvuldig en zorgen dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. 

Sanitair en loodgieterij in Duffel

Bent u een huis aan het verbouwen of bent u met een nieuwbouw bezig? Dan is het al eens mogelijk dat er het een ander gerenoveerd of aangelegd moet worden. De loodgieter nabij Duffel werkt plannen van A tot Z uit. Voor al u problemen of vragen rond sanitair kan u dan ook beroep doen op onze specialisaties. Ook voor alles omtrent verwarming kan u bij ons terecht. Voor we starten met een project geven u wij steeds alle nodige informatie en advies. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo staan wij voor u klaar voor de reparatie van uw bestaande verwarming, maar ook een nieuw verwarmingssysteem is een van onze expertises. 

Een goede ventilatie is belangrijk

Een goede ventilatie is belangrijker dan ooit tevoren, ook hiervoor kan de loodgieter in de buurt van Duffel u bijstaan. Zo hebben wij een ruime keuze aan allerlei systemen, natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, vraaggestuurde mechanische ventilatie en balansventilatie. Wij kijken steeds naar de situatie die best bij uw huis en voorkeuren past. De loodgieter nabij Duffel is ook gespecialiseerd in de installatie van airco en koeling, zo voorzien wij u in bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden en vries- en koelcellen aan. Heeft u problemen met de temperatuurregeling in uw woning? Wij staan u graag bij en zorgen dat de temperatuur in de woning naar u zin wordt aangepast. 

Contact

De loodgieter in de buurt van Duffel draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze installateurs beschikken over de nodige diploma’s en attesten. Wij zorgen voor een uitstekende service en gebruiken alleen kwalitatieve materialen. Bovendien zijn wij erkend dealer van het topmerk Remko, zo weet u vooraf al wat u te wachten staan, enkel en alleen de beste service. Interesse in een van onze diensten? Neem dan nu contact op met de loodgieter in de buurt van Duffel. U kan ons bereiken via het telefoonnummer: 03 458 13 59 of via het mailadres info@tive.be. Wij zorgen ervoor dat al de werken snel, efficiënt en netjes uitgevoerd worden, zo ondervindt u weinig hinder van de werken. Wij kijken er naar uit van u te horen. 

Contact