Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Een nieuw ventilatiesysteem laten plaatsen

Wilt u een nieuw ventilatiesysteem laten plaatsen in uw woning of op kantoor? Maak dan kennis met TIV. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van een Remko ventilator, verwarming en sanitair. Ook voor allerlei zaken met betrekking tot loodgieterij kunnen wij u verder helpen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten!

Snelle service

Het TIV staat gekend om zijn snelle service in en rond Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Als u een offerte aanvraagt voor het laten plaatsen van een ventilatiesysteem, een Remko ventilator of Remko luchtontvochtigers, gaan wij meteen over tot actie. Op basis van uw wensen die we uitgebreid bespreken in een persoonlijk gesprek maken we een offerte op maat. Als u akkoord gaat met deze offerte kiezen we een datum van uitvoering en leveren we een goede service. Een vlotte communicatie vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij steeds bereikbaar via het nummer 03 458 13 59 voor meer informatie.

Kwalitatieve merken

TIV kan zich onderscheiden van de concurrentie door het brede aanbod aan Remko producten. Dit zijn innovatieve producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Als we eenventilatiesysteem plaatsen kiezen we steeds voor Remko. Daarnaast maken we ook gebruik van Remko luchtontvochtigers waardoor u de luchtvochtigheid kunt controleren en vocht kan opvangen. Aarzel dus niet als u uw ventilatie door ons wilt laten plaatsen en neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met al uw specifieke vragen of wensen!

Het totaalpakket

Kiezen voor een ervaren installateur voor een Remko ventilator brengt zeer veel voordelen met zich mee. Een ventilatiesysteem laten plaatsen is geen grote of moeilijke klus als u kiest voor een specialist. Bij TIV maakt u kennis met een gecertificeerde installateur die weet van aanpakken. U kan steeds contact opnemen als u meer informatie wenst over de ventilatie mogelijkheden, maar u kan natuurlijk ook voor vele andere zaken bij ons terecht:

Voor ons is klantentevredenheid zeer belangrijk, daarom nemen we vooraf uitgebreid uw wensen door en kunnen we u voorzien van kwalitatieve producten op maat.

Persoonlijk gesprek over onze Remko luchtontvochtigers?

Een kwaliteitsvol ventilatiesysteem laten plaatsen? Meer weten over de Remko luchtontvochtigers ? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. De medewerkers van TIV beschikken over een jarenlange ervaring en delen dit graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 via het contactformulier op onze website.

Contact