Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Sanitair laten installeren door TIV

Wilt u sanitair laten installeren in uw woning? Maak kennis met TIV. Wij zijn een technisch installatiebedrijf actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant maar ook heel België met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. U kunt ons inschakelen als u sanitair wilt laten installeren zoals toiletten, koelsystemen, verwarmingssystemen, douches en baden. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van leidingen en sanitaire installaties. Deze service leveren we zowel voor grote en kleine ondernemingen als voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Sanitair laten installeren: onze service

Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van gediplomeerde installateurs kunnen wij u van totaaloplossingen voorzien. Doordat we steeds gebruik maken van gecertificeerde materialen kunnen we een goede kwaliteit verzekeren. Daarnaast zijn we ook al jarenlang een officiële verdeler van Remko producten. Deze Duitse producent van klantgerichte systemen produceert een aanbod van koelingen, warmtepompen, ontvochtigers en warmelucht-verwarmingssystemen. Wilt u uw sanitair laten installeren door een vakman? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder!

Kwalitatief en mooi sanitair laten installeren

Kiezen voor een installateur om uw sanitair te laten installeren brengt zeer veel voordelen met zich mee. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing. U kunt bij ons terecht voor volgende zaken:

Vraag een offerte aan om uw sanitair te laten installeren

Sanitair laten installeren? Slechts één telefoontje en wij komen langs bij u op locatie. Wij, van TIV beschikken over een jarenlange ervaring en delen dit graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact