Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Vloerverwarming laten plaatsen

Maak kennis met TIV, een technisch installatiebedrijf dat op een professionele manier uw airco, sanitair, verwarming en ook vloerverwarming kan plaatsen. Ons team bestaat uit gecertificeerde installateurs die een totaaloplossing kunnen bieden. Wij zijn actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Om steeds een goede kwaliteit te garanderen aan onze klanten maken we uitsluitend gebruik van hoog aangeschreven merken. Meer weten over het laten plaatsen van vloerverwarming in uw woning? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij van TIV helpen u graag verder!

Continue vernieuwingen

De techniek blijft steeds evolueren. Dat maakt het vak van technisch specialist niet altijd gemakkelijk, maar dit is voor ons juist één van de interessantste aspecten aan de branche. We blijven steeds onze kennis vernieuwen door middel van opleidingen en vakbladen. Daardoor zijn we steeds op de hoogte van nieuwe technologieën en materialen. Als u vloerverwarming wilt laten leggen door ons kunt u zeker zijn van een duurzame kwaliteit.

Het totaalpakket

Technologie is onze passie maar daarnaast is ook klantvriendelijkheid voor ons een zeer belangrijke factor. Kiezen voor een ervaren specialist voor het laten plaatsen van vloerverwarming is geen overbodige luxe. Het geeft een garantie op een duurzame kwaliteit en mooie afwerking. Bovendien worden alle zorgen omtrent verbouwingen voor u uit handen genomen. Wilt u niet alleen vloerverwarming laten leggen maar ook een nieuwe airco laten installeren of sanitaire klussen aan ons overlaten? Het is allemaal mogelijk! Neem contact op via het nummer: 03 458 13 59. Wij geven u advies op maat in een persoonlijk gesprek.

Over TIV

Wij zijn door de jaren heen een gevestigde waarde geworden in de sector. Dat u door ons eenvoudig en snel vloerverwarming kan laten leggen wist u al, maar wat u nog niet weet over TIV is dat:

  • We gekend zijn voor onze snelle service
  • We reeds 35 jaar ervaring hebben in de sector;
  • Klanttevredenheid voor ons topprioriteit is;
  • We een exclusieve importeur zijn van Remko producten;
  • We ook andere merken buiten Remko aanbieden;
  • U bij ons terecht kan voor zowel huis- als kmo- als industrie installaties.

Went u meer informatie over onze tarieven? Of bent u benieuw naar onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website!

Prijsaanvraag

Eenvoudig en snel een vloerverwarming laten plaatsen in uw woning? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat. Wij bekijken de situatie en maken een vrijblijvende offerte op maat. U kan ons bereiken via het het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact