Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Een professioneel sanitair installatiebedrijf

Maak kennis met TIV, een technisch installatiebedrijf actief in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg maar ook over heel België. Voor de aanleg en onderhoud van sanitaire toestellen, leidingen en rioleringen kunt u bij ons terecht. Wij werken steeds met kwalitatieve en duurzame materialen via onze vaste partner Remko, een gecertificeerde fabrikant op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing en nieuwe energievormen.

De installatie van sanitaire toestellen

Benieuwd naar wat wij van TIV voor u kunnen betekenen als sanitair installatiebedrijf? Ons installatiebedrijf is door de jaren heen een vaste waarde geworden in de sector. Als het gaat over sanitaire installaties denken wij meteen aan de aanleg en het onderhoud van riolering, waterleidingen en sanitaire toestellen. Ook voor het dichten van een lek zijn we u graag van dienst. Nieuwbouw of renovatie, particulier of bedrijf, wij staan 24/7 klaar voor al onze klanten. Neem telefonisch contact op 03 458 13 59 voor een afspraak op locatie!

Het totaalpakket van TIV

Kiezen voor een ervaren installateur brengt zeer veel voordelen met zich mee. U kunt beroep doen op de ervaring van ons team waardoor u zich geen zorgen moet maken over de duurzame installatie door ons ervaren sanitair installatiebedrijf. Daarnaast zijn wij ook 24/7 beschikbaar voor dringende problemen met bijvoorbeeld uw ketel, koeling, waterleiding, boiler of ventilatiesysteem. Wij zijn een in sanitair gespecialiseerd installatiebedrijf gespecialiseerd maar u kan natuurlijk ook voor vele andere zaken bij ons terecht:

Offerte op maat voor onze werken als sanitair installatiebedrijf

Een lek in uw waterleiding of riolering laten dichten? TIV is als sanitair installatiebedrijf uw specialist ter zijde die steeds klaar staat met een totaaloplossing op maat maat van elke woning of bedrijf. Ons sanitair installatiebedrijf weet van aanpakken en dat zult u gegarandeerd merken aan ons team van installateurs. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact