Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Meer weten over de Remko warmtepomp

✓ TIV = Remko verdeler in België
✓ Meer dan 35 jaar ervaring
✓ Gediplomeerde installateurs

Een Remko warmtepomp is milieuvriendelijker dan een traditionele verwarmingsketel. Deze pompen halen hun energie uit de omgeving, namelijk: water, lucht en aarde. Het is dus volledig gebaseerd op het principe van hernieuwbare energie en beperken de schadelijke CO2-uitstoot. Dit systeem is bovendien 40 % energiezuiniger dan verwarmen op aardgas of stookolie.

Bij TIV zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het leveren en installeren van warmtepompen. Het kwalitatieve Remko assortiment bestaat uit lucht-water warmtepomp, warmtepompboiler en een hybride waterpomp. Van elke serie bieden we verschillende types op basis van hun verwarmingsvermogen en koelvermogen.

Werking van een warmtepomp

Een warmtepomp neemt warmte op uit de omgeving, uit lucht, grond of water waarna het deze warmte van een lage temperatuur naar een hogere temperatuur brengt. Dit komt tot stand door middel van een compressietechniek. De damp wordt opgezogen en samengeperst door de compressor. De warmte wordt overgedragen op het circuit van uw airco of verwarming waarna het hele proces opnieuw van start gaat. Waarom kiezen wij voor Remko? Het aanbod van Remko in warmtepompen is uitgebreid waardoor deze makkelijk kan geconfigureerd worden voor nieuwbouw of renovatieprojecten

Remko warmtepomp laten installeren

Een warmtepomp laten installeren brengt vele voordelen met zich mee. Het is een van de meest milieuvriendelijke oplossingen voor de verwarming van uw woning. Een warmtepomp benut de warmte van de natuur, namelijk: water, lucht en aarde. Wanneer u een warmtepomp laat installeren beperkt u daarbij ook de CO2-uitstoot en bespaart u waardevolle grondstoffen, hierdoor draagt u actief bij aan aan de bescherming van het milieu.

TIV als erkend Remko warmtepomp installateur

Wilt u een warmtepomp laten installeren door een ervaren installateur? Dan kan u beroep doen op TIV. Wij zijn al meer dan 13 jaar een allround techniek specialist in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg maar ook heel België. Doordat we veel belang hechten aan continue bijscholingen en opleidingen van onze techniekers kunnen we innovatieve totaaloplossingen bieden op vlak van ventilatie, verwarming, sanitair, loodgieterij, koeling en airconditioning. Zo kunt u voor de aankoop en installatie van Remko producten bij ons terecht.

Remko warmtepompen en meer…

Wij zijn een geregistreerde importeur van het kwaliteitsmerk Remko. Dit is een van de grootste Europese fabrikanten gespecialiseerd in verwarming, klimaatbeheersing en nieuwe energievormen. Het bedrijf sluit volledig aan bij onze missie, namelijk, onze klanten door middel van constante innovaties voorzien van duurzame oplossingen. Wij bieden onze klanten een uitgebreid aanbod van Remko producten. Onze klanten kunnen steeds genieten van een totaaloplossing. Concreet wil dit zeggen dat we instaan voor de installatie van de producten, het onderhoud en de herstellingen na aankoop. Dit kunnen we doen bij u op locatie of in onze werkplaats. Maak kennis met een greep uit ons assortiment van Remko producten:

  • Vaste ontvochtigers voor zwembaden;
  • Mobiele bouwdrogers;
  • Vaste luchtverwarming;
  • Mobiele luchtkoeling
  • Vaste lucht- en water koeling

Wij kiezen voor deze innovatieve producten omdat ze aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Voor meer informatie over deze en vele andere Remko producten kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.

Vraag nu uw offerte aan

Voor een Remko warmtepomp kunt u terecht bij TIV. Ons team van ervaren installateurs beschikt over een jarenlange ervaring. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. Bel via het nummer: 03 458 13 59 of neem contact op via het contactformulier op onze website.

Contact