Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Remko luchtontvochtigers

Bent u op zoek naar een kwalitatieve luchtontvochtiger? Een teveel aan vocht kan zorgen voor roestvorming en schimmel en dit kan opgeslagen materiaal zoals meubels of elektrische apparaten in uw woning of bedrijf beschadigen. De Remko luchtontvochtigers bevatten een ingebouwde ventilator die de lucht opvangt en afkoelt tot onder het dauwpunt. De waterdamp wordt omgezet naar condensaat waarna het wordt opgevangen in een waterreservoir. Op het einde van dit proces, wordt de ontvochtigde lucht opnieuw in de kamer geblazen.

Maak kennis met TIV, erkende verdeler van Remko luchtontvochtigers. Wij zijn een technisch installatiebedrijf én exclusieve dealer van het hele Remko productgamma in België.

Waarom een luchtontvochtiger gebruiken

Een luchtontvochtiger wordt aangeraden voor verschillende redenen. Zo kan gevaarlijk vocht tot schimmel en roestvorming leiden en schade veroorzaken aan opgeslagen materiaal, dure elektrische installaties en belangrijke papieren in uw ruimte of bedrijfsomgeving. Ook kunnen verwerkte bouwmaterialen als baksteen en beton een niet te onderschatten hoeveelheid water bevatten. Het is dus belangrijk dat u tijdig een luchtontvochtiger aankoopt om ongewenste gevolgen zoals vochtige muren, schimmelvorming, muffe geuren, roest en condens te vermijden.

Onze ervaring en expertise

Bij TIV maakt u kennis met een team van gecertificeerde installateurs. U kunt bij ons terecht voor Remko producten zoals luchtontvochtigers, mobiele bouwdrogers of warmtepompen maar u kunt ook voor vele andere zaken bij ons terecht;

Wij leveren onze service voor bedrijven en particulieren in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en de rest van België. Voor meer informatie over Remko luchtontvochtigers en onze andere Remko producten kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u graag verder!

Kwalitatieve Remko producten

Wij kunnen ons onderscheiden van de concurrentie door ons brede aanbod van Remko producten. De producten voldoen aan de nodige kwaliteitseisen en kennen een duurzaam gebruik. Met Remko als partner is TIV een expert in de verkoop, installatie en onderhoud van producten zoals Remko luchtontvochtigers, mobiele luchtkoeling, warmtepompen, mobiele bouwdrogers, vaste lucht- en waterkoeling. Elk product heeft zijn eigen werking. Luchtontvochtigers worden gebruikt om vochtige muren, roest, condens, schimmelvorming en muffe geuren tegen te gaan. En daar kunnen wij u dus optimaal in adviseren!

Vraag een offerte aan

Kwaliteitsvolle Remko luchtontvochtigers aankopen? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. Ons team beschikt over een jarenlange ervaring en deze ervaring delen wij graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact