Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Sanitair laten plaatsen door TIV

Maak kennis met TIV, een technisch installatiebedrijf waarop u beroep kan doen als u op een professionele manier uw ventilatie, airco, verwarming of sanitair wilt laten plaatsen. Met meer dan 35 jaar ervaring en een team van gediplomeerde installateurs kunnen wij u diverse totaaloplossingen bieden. Wij maken steeds gebruik van de allerbeste materialen, zo bent u zeker van een hoogstaande kwaliteit als u uw sanitair door ons wilt laten plaatsen. Wenst u meer informatie over onze tarieven en service? Vraag dan een offerte aan op onze website!

Onze service

Ons installatiebedrijf werd 13 jaar geleden opgericht. Doorheen deze periode hebben we een klantenbestand uitgebouwd en hebben we veel ervaring opgedaan. U kan sanitair door ons laten plaatsen als u gevestigd bent in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Dit maakt van Dit maakt T.I.V een allround techniekspecialist. Deze service verlenen we steeds tegen een scherpe prijs. Nog niet overtuigd van onze service? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder!

Een totaalpakket aan technische diensten

Kiezen voor een ervaren installateur brengt zeer veel voordelen met zich mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alles snel en efficiënt geplaatst wordt als u door ons sanitair wilt laten plaatsen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen al uw zorgen uit handen. Bij TIV maakt u kennis met een gecertificeerde installateur die weet van aanpakken. U kan door ons eenvoudig en snel een sanitair laten plaatsen maar u kan natuurlijk ook voor vele andere zaken bij ons terecht;

Voor ons is klantentevredenheid zeer belangrijk, daarom nemen we vooraf uitgebreid uw wensen door en kunnen wij u voorzien van kwalitatieve producten op maat. We zijn een bedrijf dat veel belang hecht aan een goede klantenservice. Meer weten? Neem contact op!

Remko

Wij kunnen ons onderscheiden van onze concurrenten door het brede aanbod aan Remko producten. Dit zijn innovatieve producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Op deze manier kan u vooraf al zeker zijn van een goede kwaliteit. sanitair laten plaatsen door een specialist is heel belangrijk. Daarnaast moet ook de keuze van het materiaal grondig overwogen worden. Dit doen wij voor u. Wij werken namelijk al jarenlang met Remko producten en raden deze ook steeds aan aan onze klanten.

Vraag een offerte aan

Sanitair laten plaatsen? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. Wij, van TIV beschikken over een jarenlange ervaring en delen dit graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact