Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Airco laten installeren door TIV

Maak kennis met TIV, een technisch installatiebedrijf dat op een professionele manier uw airco, ventilatie of sanitair kan installeren. Met meer dan 35 jaar ervaring en een team van gediplomeerde installateurs kunnen wij u diverse totaaloplossingen bieden. Wij maken steeds gebruik van de allerbeste materialen, zo bent u zeker van een hoogstaande kwaliteit als u uw airco door ons wilt laten installeren.

Kwalitatieve Remko materialen

TIV kan zich onderscheiden van de concurrentie door het brede aanbod aan Remko producten. Dit zijn innovatieve producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Zo kan u kiezen voor de Remko airco , de Remko rkl of de Remko mkt. Dit zijn stuk voor stuk duurzame airconditioners. Wij staan in voor de verkoop, installatie en onderhoud van deze producten. Aarzel dus niet als u uw airco door ons wilt laten plaatsen en neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met al uw specifieke vragen of wensen!

Snelle service

Het TIV staat gekend om zijn snelle service in en rond Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Op zoek naar een degelijk installatiebedrijf voor het plaatsen van uw airco? Vraag dan een offerte aan bij TIV. Wij zorgen voor een goede service tegen een scherpe prijs!

Het totaalpakket

Kiezen voor een ervaren installateur brengt zeer veel voordelen met zich mee. Technologie is onze passie en bovendien is klantvriendelijkheid een van onze prioriteiten. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen al uw zorgen uit handen. Bij TIV maakt u kennis met een gecertificeerde installateur die weet van aanpakken. U kan door ons eenvoudig en snel een airco laten plaatsen maar u kan natuurlijk ook voor vele andere zaken bij ons terecht;

  • Leveren of onderhoud van Remko producten;
  • Installatie van uw verwarming;
  • Plaatsen van sanitair;
  • Laten installeren van airco
  • Zowel huis- als kmo- als industrie installaties

Voor ons is klantentevredenheid zeer belangrijk, daarom nemen we vooraf uitgebreid uw wensen door en kunnen we u voorzien van kwalitatieve producten op maat. We zijn een exclusieve verdeler en invoerder van Remco producten maar u kan ook voor verschillende andere merken bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Een kwaliteitsvolle airco laten installeren? Slechts één telefoontje en wij brengen het voor u in orde. De medewerkers van TIV beschikken over een jarenlange ervaring en delen dit graag met u. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via het nummer: 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website.

Contact