Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Op zoek naar een airco installateur?

Ben jij nog op zoek naar een airco installateur? Dan is T.I.V. de partner die je zoekt. Wanneer het een beetje warmer wordt in de zomermaanden is airco niet meer weg te denken. Puffen en zweten is verleden tijd. De airco installateur komt met plezier een airco installeren bij jouw thuis of op jouw kantoor. Airco wordt dan ook echt gezien als een oplossing voor koele en gezonde lucht. De airco installateur zorgt ervoor dat een goed klimaat in een ruimte zorgt voor een beter en gezonder gevoel. Een aangenaam woon en werk klimaat is dan ook belangrijk. Bovendien is een airco tegenwoordig essentieel wanneer je temperatuur of luchtvochtigheid in huis of op kantoor wilt regelen naar jouw eigen voorkeur. Bovendien heeft de airco installateur jarenlang ervaring, we kijken bovendien naar jouw wensen en noden en passen ons daar aan aan. De airco installateur zorgt er ook voor dat steeds alles professioneel wordt afgewerkt. 

De voordelen van een airco

Waarom kies je nu eigenlijk voor een airco geïnstalleerd door onze airco installateur? Met een airco beslis je volledig zelf over je wooncomfort. Tegenwoordig zijn airco systemen slim, intelligent, spaarzaam, en bovendien staan ze in elk interieur. Ze geven dus extra comfort in jouw woonomgeving en bovendien zuiveren ze de lucht. We merken ook dat de airco de activiteit bevordert, in bedrijven zorgt dit dus voor meer productiviteit en creativiteit. Een goede ventilatie in een woning is een factor die bijdraagt aan een goede gezondheid. Het is dus erg belangrijk dat u de lucht regelmatig zuivert, dit kan door middel van een airco. De airco installateur komt de airco systemen graag bij jou installeren. 

Airco zorgt voor een aangenaam binnenklimaat

De airco installateur raadt een airco ten zeerste aan voor een aangenaam binnenklimaat. Zo kan jij gedurende het volledige jaar, in elk seizoen, genieten van een temperatuur die u zint. De meeste mensen gaan voor een binnenklimaat van ongeveer 21 graden. Met een temperatuur van 21 graden blijf je actief en productief. Vanaf dat de temperatuur hoger ligt, neemt de productiviteit aanzienlijk af. Een airco dient er in de meeste gevallen dus voor om een ruimte af te koelen. Wanneer je een airco laat installeren door de airco installateur wordt er ook gezorgd voor een goede luchtkwaliteit die rond 50 à 60 procent ligt. 

De airco installateur T.I.V. zorgt voor een perfecte installatie

Bij T.IV. werken we alleen met een ervaren airco installateur, je kan dus rekenen op jarenlange ervaring en expertise. De airco installateur weet als geen ander welke airco er bij jouw woning past. Heb jij het dus ook al zomers lang te warm in de slaapkamer, op kantoor, of in de gehele woning? Dan komt de airco installateur met een gepaste oplossing om jouw levenskwaliteit te verbeteren. Neem snel contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kan je ons bellen op het nummer: 03 458 13 59. Heb je nog vragen? Ook dan kan je bij ons terecht. 

Contact