Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Een warmtepomp laten installeren brengt vele voordelen met zich mee. Het is een van de meest milieuvriendelijke oplossingen voor de verwarming van uw woning. Een warmtepomp benut de warmte van de natuur, namelijk: water, lucht en aarde. Wanneer u een warmtepomp laat installeren beperkt u daarbij ook de CO2-uitstoot en bespaart u waardevolle grondstoffen, hierdoor draagt u actief bij aan aan de bescherming van het milieu.

Warmtepomp van Remko

Wij zijn een geregistreerde importeur van het kwaliteitsmerk Remko. Dit is een van de grootste Europese fabrikanten gespecialiseerd in verwarming, klimaatbeheersing en nieuwe energievormen. Het bedrijf sluit volledig aan bij onze missie, namelijk, onze klanten door middel van constante innovaties voorzien van duurzame oplossingen. Maak kennis met een greep uit ons assortiment:

  • Vaste lucht- en water koeling
  • Mobiele luchtkoeling
  • Waterpompen
  • Vaste luchtverwarming;
  • Vaste ontvochtigers voor zwembaden;
  • Mobiele bouwdrogers;

De Remko warmtepomp neemt warmte op uit de omgeving waarna deze warmte van een lagere temperatuur naar een hogere temperatuur wordt gebracht. De meeste warmtepompen werken op basis van een compressietechniek waarbij de opgezogen warmte wordt samengeperst door een compressor.

TIV als erkend Remko warmtepomp installateur

Wilt u een warmtepomp laten installeren door een ervaren installateur? Dan kan u beroep doen op TIV. Wij zijn al meer dan 13 jaar een allround techniek specialist in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg maar ook heel België. Doordat we veel belang hechten aan continu bijscholingen en opleidingen van onze techniekers kunnen we innovatieve totaaloplossingen bieden op vlak van ventilatie, verwarming, sanitair, loodgieterij, koeling en airconditioning. Zo kunt u voor de aankoop en installatie van Remko producten bij ons terecht.

Vraag een offerte aan voor uw warmtepomp

Voor meer informatie over onze warmtepomp installatie of andere dienstverleningen, en voor een duidelijk overzicht van al onze producten en mogelijkheden kunt u steeds contact opnemen. We zijn 24/7 beschikbaar om onze klanten een kwalitatieve service te bieden. Plan vandaag nog een afspraak in voor het laten installeren van een warmtepomp via het nummer 03 458 13 59 of contactformulier. Wij bezorgen zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Contact