Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Koeling & airconditioning (HVAC)

T.I.V. beschikt over een uitgebreid en professioneel assortiment aan koelingen en airconditioningsystemen. Met name in het bedrijfsleven (KMO), bij particulieren en bij de overheid zijn wij actief.

Goede airconditioning op kantoor of in huis draagt bij tot een optimaal binnenklimaat, wat bevorderend is voor uw gezondheid. Tegenwoordig wordt bijna elke auto standaard uitgerust met airconditioning, terwijl we gemiddeld maar een uurtje per dag in de auto doorbrengen. Het aantal uren dat we binnenshuis of op kantoor doorbrengen is vele malen groter. Het is daarom geen verkeerde keus om ook een gebouw van het juiste aircosysteem te laten voorzien.

Daarnaast kunt u bij T.I.V. terecht voor koeltechniek. Wij installeren aircosystemen, koel- en vriescellen, bouwdrogers, ontvochtigers voor zwembaden en warmtepompen; als koeltechnici met ruime ervaring zijn we u graag van dienst.

T.I.V. adviseert u graag over de vele mogelijkheden die de leverbare apparatuur op de markt u ter beschikking stelt. Tevens kunnen we de gehele aanleg voor u verzorgen en kunt u voor onderhoud en herstel aan het systeem bij ons terecht.

Wilt u meer weten over koelingen en airconditioning? Neem dan gerust contact op met T.I.V.!