Technische Installaties Verelst
Importeur van kwaliteitsmerk REMKO

Airco laten installeren

Wilt u een nieuwe airco laten installeren om uw de temperatuur in uw woning of bedrijf op een aangenaam niveau te houden? Maak dan kennis met TIV. Wij zijn een technisch installatiebureau gespecialiseerd in airco installaties. We leveren onze diensten en producten in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en België.

Wanneer u kiest voor een airconditioning zal er een automatisch systeem actief zijn om de temperatuur in de ruimte te controleren. De binnenunit neemt warme lucht op uit de ruimte waarna de compressor zorgt voor de aanwezigheid van koelmiddel in de installatie. Als de lucht de juiste temperatuur bereikt wordt de lucht in de ruimte geblazen.

De buitenunit geeft de overtollige warme of koude lucht af aan de buitenlucht en zorgt voor een transport van het koelmiddel. De binnen- en buitenunits werken perfect samen om dit constante proces mogelijk te maken. U kunt gebruik maken van een afstandsbediening om de juiste temperatuur te kiezen.

Installatie van een Remko Airco

Voor een installatie bieden wij onze klanten een breed aanbod aan Remko Producten. Remko is een Duitse fabrikant gespecialiseerd in verwarming, klimaatbeheersing en nieuwe energievormen. Wanneer u uw airco door ons laat installeren kunt u ook de airconditioner bij ons aankopen. U kunt kiezen uit lokale airconditioners, airconditioningspakketten en multifunctionele airconditioningsystemen van Remko. Deze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsvereisten en kennen een lange levensduur. Wilt u meer informatie over het plaatsen van airco of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op met ons team. Wij van TIV delen graag onze ervaring met u!

Het totaalpakket aan installatie diensten

Het plaatsen van een aircosysteem is geen grote of moeilijke klus als u kiest voor een specialist. Bij TIV maakt u kennis met een team van gecertificeerde installateurs die weten van aanpakken. Wij zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

Voor ons is klantentevredenheid zeer belangrijk, daarom nemen we vooraf uitgebreid uw wensen door in een persoonlijk gesprek. Zo weet u op voorhand wat u van ons kunt verwachten.

Offerte op maat voor het plaatsen van uw airco

Airco laten installeren in een woning of bedrijf? Neem dan contact op via het nummer 03 458 13 59 of via het contactformulier op onze website. We plannen meteen een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Nog niet helemaal overtuigd? Op onze website kunt u een lijst van referenties raadplegen of meer informatie terugvinden over onze dienstverlening.

Contact